Financiering

De duur van een coaching- of begeleidingstraject verschilt per persoon. In een intake maken we daarom een inschatting van de benodigde begeleiding en het aantal sessies. Op maat gemaakt.

Coaching
De ervaring leert dat er met coaching al vanaf 10 sessies duurzame resultaten te behalen zijn.

Individuele begeleiding
Voor individuele begeleiding houden we meestal de door de indicatiesteller gestelde periode aan. Deze periode verschilt per persoon en per situatie.

ZIN

Woon je in de gemeente Groningen of Ten Boer? Dan wordt individuele begeleiding voor volwassenen (18+) vergoed. Een indicatie hiervoor kun je aanvragen bij het zorgteam (B'wedde) of WIJ-team in jouw wijk. Je vraagt dan om een WMO-indicatie voor individuele begeleiding, in ZIN (zorg in natura). In dit geval wordt de begeleiding geheel vergoed. Let op: er kan wel een eigen bijdrage gelden. Deze eigen bijdrage wordt vastgesteld door het CAK en is afhankelijk van de hoogte van je inkomen.

De ervaring leert dat de gemeenten graag actief meedenken met wat er nodig is aan begeleiding. Indicaties van 1 à 2 uur per week voor een periode vanaf 6 maanden tot 2 jaar worden regelmatig afgegeven voor ondersteunende individuele begeleiding.

Het is meestal lastig om je eigen behoefte aan begeleiding te omschrijven. Omdat wij na een intake altijd een verslag met ons aanbod maken, is je begeleiding daarin al goed omschreven. Dit verslag kun je overhandigen in je aanvraaggesprek voor de WMO-indicatie van je gemeente. Een intake met begeleidingsaanbod kost € 45,00 (incl. BTW). Wanneer er al een indicatie is afgegeven is de intake kostenloos.

PGB

Uurtarief voor individuele begeleiding/ coaching vanuit een PGB: € 60,00

Voor het aanvragen van een indicatie  voor een PGB - individuele begeleiding (in uren) geldt het volgende:

Een Persoonsgebonden budget (PGB) kun je aanvragen bij je gemeente. Vraag om een WMO-indicatie voor individuele begeleiding, uitbetaald in de vorm van een PGB.

Het is meestal lastig om je eigen behoefte aan begeleiding te omschrijven. Omdat wij na een intake altijd een verslag met ons aanbod maken, is je begeleiding al goed omschreven. Dit verslag kun je bijvoegen of overhandigen bij je aanvraag voor de WMO-indicatie van je gemeente.

NB: Betaal je vanuit een PGB let dan op het volgende:
er worden door gemeenten maximumuurtarieven gesteld die vaak lager liggen dan onze tarieven. Je kunt onze diensten dan eventueel voor een gedeelte op je PGB declareren. Voor de rest van het uurtarief ontvang je in dit geval een persoonlijke factuur.

Een intake met begeleidingsaanbod kost € 45,00 (incl BTW). Wanneer er al een indicatie is afgegeven, is dit (geheel of gedeeltelijk) op het PGB te declareren.

Particulier

Uurtarief coaching particulier: € 73,00 (incl. BTW)
Uurtarief relatiecoaching particulier: € 73,00 (incl. BTW)
Meer weten? Mail naar: info@ordevos.nl

Tarieven bedrijfsmaatschappelijk werk: 

BMW + / Werknemersbegeleiding - met verstand van ASS en AD(H)D is bij uitstek maatwerk.
In de meeste gevallen wordt een dergelijk traject aangevraagd door de bedrijfsarts of de werkgever.
Ben je werknemer en heb je interesse in een dergelijk traject? Kent je werkgever Ordevos nog niet?
Mail ons en attendeer je werkgever of bedrijfsarts op het bestaan van Ordevos.
We sturen deze dan een informatie pakket toe en leggen desgewenst contact.
Er is kostenloos informatie en een offerte op te vragen via: info@ordevos.nl

Tarieven trainingen en workshops

Voor workshops, trainingen en voorlichting geldt: deze kunnen op maat worden gemaakt en desgevraagd in company gegeven. Meer informatie en een offerte zijn kostenloos op te vragen via: info@ordevos.nl