Prijzen

Coaching

Weet je al op welke gebieden je gecoacht wilt worden, dan is een individueel 3- of 6-maanden traject aan te raden. Weet je dit nog niet precies? In een gratis kennismakingsgesprek kunnen we je adviseren over het traject dat bij jouw coaching-vraag past.

Kort: 3 maanden coaching

In een intensieve samenwerking gaan jij en een Ordevos coach met de gripvragen in jouw leven en werk/priveleven/ studievragen aan de slag. Integraal en op maat gemaakt voor jouw situatie.
Inclusief uitgebreide intake, tweewekelijkse sessies en tussentijds contact
Inclusief het boek "In 10 stappen van diagnose naar grip" (vanaf 5 oktober leverbaar)
Prijs: € 995,00
Prijzen zijn inclusief BTW

Intensief: 6 maanden coaching

In een intensieve samenwerking gaan jij en een Ordevos coach met jouw leven en werk/priveleven/studievragen aan de slag. Integraal en op maat gemaakt voor jouw situatie.
Inclusief uitgebreide intake, tweewekelijkse sessies en tussentijds contact
Inclusief het buddypakket van het boek "In 10 stappen van diagnose naar grip" (vanaf 5 oktober leverbaar)
Prijs € 1.844,00
Prijzen zijn inclusief BTW

 

Eerst meer weten? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan

 

 

Vergoeding en verwijzing

De diensten van Ordevos worden niet vergoed door zorgverzekeraars. We hebben daarom geen verwijsbrief van je huisarts nodig om te kunnen starten met coaching of begeleiding door Ordevos

De trajecten kunnen, indien er al een PGB is, mogelijk (deels) worden vergoed vanuit PGB- IB (individuele begeleiding in uren)

Individuele begeleiding - PGB
Voor individuele begeleiding houden we meestal de door de indicatiesteller (van het zorgteam van je gemeente) gestelde periode aan. Deze periode verschilt per persoon en per situatie.

 

PGB

Bent u in het bezit van een indicatie voor PGB-(IB) individuele begeleiding, dan is het mogelijk om (een deel van de begeleiding van) Ordevos te declareren op het PGB. Hieronder leest u hoe u dit aanvraagt. NB Hou rekening met een wachttijd van zo'n 2- 3 maanden.

Uurtarief voor individuele begeleiding/ coaching vanuit een PGB: € 73,00

Voor het aanvragen van een WMO-indicatie voor een PGB - individuele begeleiding (in uren) geldt het volgende:

Een Persoonsgebonden budget (PGB) kun je aanvragen bij het zorgteam van je gemeente. Voor een PGB moet een WMO-indicatie voor individuele begeleiding worden afgegeven, uitbetaald in de vorm van een PGB.

NB: Betaal je vanuit een PGB, let dan op het volgende:
Er worden door gemeenten maximumuurtarieven gesteld die vaak lager liggen dan onze uurtarieven. Vraag ernaar. Deze verschillen namelijk per gemeente.
Je kunt onze diensten mogelijk voor een deel op je PGB declareren. Voor de rest van het uurtarief ontvang je een factuur voor eigen rekening.
 

Tip: De SVB (die na toewijzing van je gemeente verplicht jouw PGB beheert)  biedt de mogelijkheid tot aanvulling van het voor jou beschikbare PGB-bedrag op hun rekening. Wanneer je hier gebruik van maakt, dan scheelt dit jou en ons een aantal administratieve handelingen.

Een intake met begeleidingsaanbod kost éénmalig € 73,00. Heb je een PGB, dan is dit bedrag mogelijk (geheel of gedeeltelijk) op een PGB te declareren.
 

Bedrijfsmaatschappelijk werk/ Werknemerbegeleiding

BMW + / Werknemersbegeleiding - met verstand van ASS en AD(H)D is bij uitstek maatwerk.
In de meeste gevallen wordt een dergelijk traject aangevraagd door de bedrijfsarts of de werkgever.

Ben je werknemer en heb je interesse in een dergelijk traject? Kent je werkgever of bedrijfsarts Ordevos nog niet?
Attendeer je werkgever (in de persoon van leidinggevende of personeelsadviseur), de bedrijfsmaatschappelijk werker of bedrijfsarts
op het bestaan van Ordevos.
We sturen deze desgewenst informatie toe en kunnen contact met deze contactpersoon leggen om eventuele vragen te beantwoorden.
Of vraag, o.v.v. je naam en woonplaats kostenloos informatie op door ons een mailtje te sturen