Trainingen en opleiding

Online "In 10 stappen grip groep" (PILOT)
 

In de online coaching-groep gaan we samen aan de slag met de 10 stappen uit het boek "In 10 stappen van diagnose naar grip" en meer!
Koop snel je toegangskaartje voor de pilot

Je vindt er verdieping van de stof in het boek + werkboek "In 10 stappen van diagnose naar grip", ervaringen van andere deelnemers met de 10 stappen & opdrachten en de mogelijkheid om samen met andere deelnemers grip-afspraken te maken.
Tussen de online groep sessies door houden we elkaar in een besloten Facebook groep op de hoogte en wordt er nog veel meer uitgewisseld. Je kunt dus zoveel uit de groep halen als je maar wilt.

De groep is voor volwassenen met AD(H)D of AD(H)D en ASS en een normale/ hoge intelligentie.Heb je ASS, zonder dat je je herkent in kenmerken van AD(H)D, dan is deze groep mogelijk minder geschikt voor jou.

Wat, wanneer en hoe:

- Inclusief kick-off /11 online bijeenkomsten: 1x p.w. 1,5 uur
- Periode: oktober, november, december: 11 weken (inclusief kick-off)
- Aanvang vr. 9 oktober 10:00 uur - 10:45 uur kick off
- Daarna iedere vrijdag 10 x van 10:00 - 11:30 uur (t/m 18/12)
- Inclusief besloten Facebook groep voor tussentijds contact, uitwisseling, polls, extra tips en tools en al je vragen & antwoorden
- Alle bijeenkomsten worden gehost door de auteur en/of  andere ervaren Ordevos G.R.I.P coaches

Bonus: Je ontvangt gratis 2 x  het boek 'Van diagnose naar grip' ( 2 paperbacks/ buddypakket ) + alle extra's kado
Let op: deze eenmalige pilot-prijs geldt alleen voor de eerste 15 deelnemers: € 199,00 i.p.v. de normale prijs van € 759,00 per persoon.
Koop snel je toegangskaartje voor de pilot

Opleiding tot Ordevos G.R.I.P. coach

Meer weten over onze CRKBO-erkende en geaccrediteerde opleiding tot Ordevos Coach en de 5-daagse training? Kijk op onze opleidingssite